საკვების მიღების ეტიკეტი ეს ევროპელთა მოგონებაა და ყველა ტიპის კერძი შესაბამის ჩანგალს, დანას ან კოვზს მოითხოვს ან ითვალისწინებს. ყველამ ვიცით, რომ ჩანგალი თეფშის მარცხნივ უნდა იდოს, დანა კი მარჯვნივ. მაგრამ სად დევს კოვზი, ბოკალი? რომელ ჭიქაში რა სასმელი უნდა ესხას და, საერთოდ, როგორ მოვიქცეთ, როცა სურათზე გამოსახულ სუფრაზე მოვხვდებით? ყოველივე ამას ქვემოთ მოყვანილი ინფოგრაფიკა ძალიან მარტივად და გასაგებად აგიხსნით: